Bursa 750 Kişilik Lokma Fiyatları

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bursa gibi yoğun nüfuslu bir şehirde günde binlerce hayır yemekleri yapılmakta. Hayır lokması,etli pilavı,helvası bunlar sadece bir kısmı .

Bursa'da olup cemiyet yemekleri yapan firma arıyorsanız bizlere ulaşabilirsiniz. önceki makalmeizin konusu bu makelemize benzediğinde dolayı onunda linkini koyayım : http://www.bursalokmacim.com/Blog/1061/bursa-hayir-lokmasi/

Genelde cemiyet yemekleri yapan firmalar ya güvenilmez olup kaliteden ödün verirler ya da kaliteli olup son derece titizlikle işlerini yaparlar .

peki bu soruyu sizlere yöneltsek ve desek ki : hangisini seçersiniz ? . Cevabınız elbette kaliteli firmadan yana olur .

O yüzden aradığınız yer tam da burası .

Yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak lezzetli , kaliteli, temiz koşullar altında üretilen ürünlerimiz binbir çeşit olup her yaştan insanın severek yiyebileceği şekilde hazırlanmaktadır.

Genel olarak sektör konseptimiz lokma olup daha farklı çeşitte yemeklerimiz de mevcuttur.

Fakat bugünün konusu kişi başına lokma fiyatları olduğunda lafı fazla tutmayacağım .

Lokma fiyatları 250 / 500 / 750 / 1000 kişilik olmak üzere değişmektedir . En uygun fiyatlı ve lezzzetli lokmaları sizler için hazırlamaktayız.

Ayrıntılı bilgi için sizlere vermiş olduğum telefon adresinden ulaşabilirsiniz

: Telefon : 05380750669

Email ; bursacinarlokma@gmail.com